Joan Mari

"Tendals i matalassos de totes les marques."
Joan Mari, matalas capellades matalassos capellades,  colchon capellades
<<>>

Joan Mari

Joan Mari
Joan Mari és una botigua tradicional amb una llarga història i trajectòria que els avala com a especialistes en tot tipus de matalassos i tendals.

Aquest negoci de quatre generacions es va fundar a principis del s. XX pel besavi talabarder.

El va continuar l'avi que compaginava la feina de talabarder amb la de creació i reparació de matalassos de llana a domicili, així com a la venta dels primers matalassos de motlles que començaven a aparèixer.

Després vingué el pare que continuant la tradició familiar, es va dedicar a aquest dur ofici de talabarder, reparador de matalassos de llana i com a afegit, instal·lació i reparació de tendals (toldos).

Finalment i en l'actualitat és el fill Joan Mari el que continua amb el negoci artesanal heretat però que al mateix temps s'adapta a la situació actual del mercat oferint des dels tradicionals tendals manuals als moderns elèctrics i des dels somiers estàtics i rígids als elèctrics articulats.

I no ens oblidem dels característics matalassos de llana...

 
Joan Mari,  matalas capellades matalassos capellades,   colchon capellades colchones capellades,   matalas anoia Colchones económicos en Igualada, Colchones económicos en Igualada Colchonerías, Persianas
C/ Miquel i Mas, 2
08786  Capellades (Barcelona)

Tfno.: 93 801 07 34
Fax: 93 801 07 34